|
Moderator: stanislaw-g
nartnik napisał(a):tzn, że za wode deszczową uzywasz w domu i płacisz mniejsze rachunki w domu za wodę??
Podoba mi się ten pomysłgreenlife napisał(a):Naturalnie! Jeżeli używasz wody deszczowej do spłukiwania wody w WC albo do prania to nie używasz wody z kanalizacji. Używając wody deszczowej możesz zmniejszyc zurzycie wody nawet do 50 %. w ten sposób mozna łatwo przeliczyć ile wydasz na wodę.
Jeżeli dbamy o naszą oczyszczalnie to oczywiście posłuży nam ona wiele wiele lat, poza tym na nasze zborniki i inne materiały udzielamy gwarancji oraz zapewniamy pełen serwisandru napisał(a):Podoba mi się ten pomysł ale na jak dlugo jest skuteczny Jakies przeglądy trzeba robić
A mi się wydaje, że za taki przegląd trzeba będzie zapłacić. Bo nie sądzę, żeby za darmo przez okres gwarancji robili przeglądy. Jak to jest?greenlife napisał(a):Jeżeli dbamy o naszą oczyszczalnie to oczywiście posłuży nam ona wiele wiele lat, poza tym na nasze zborniki i inne materiały udzielamy gwarancji oraz zapewniamy pełen serwis
To tak jak z samochodem. Kupujesz nowy, z salonu z gwarancją na 3 lata, ale za przeglądy placisz... u nas tez trzeba placić za przegladlech4914 napisał(a):A mi się wydaje, że za taki przegląd trzeba będzie zapłacić. Bo nie sądzę, żeby za darmo przez okres gwarancji robili przeglądy. Jak to jest?
Powróć do Witamy w GreenLife/ZieloneŻycie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości